Dinrebildguide_logo

Inspiration i naturen

Vi giver dig oplevelser

Handelsbetingelser for DinRebildguide

 

DinRebildguide
Præstevej 56
9530 Støvring
TLF: +45 20985330
CVR: 36 37 92 86

DinRebildguide er portal over andre guiders aktiviteter. Guider og aktører forpligter sig til udelukkende at afvikle arrangementer indenfor rammen af deres guideniveau, når aktiviteten indeholder elementer med referencer til disse. 

Det forsikringsmæssige ansvar for den enkelte aktivitet og gæstens sikkerhed påhviler entydigt den enkelte guide. 

DinRebildguide har udelukkende en formidlende funktion. 

Betaling

DinRebildguide modtager online betalinger med; Visa, MasterCard, Mobilepay Online.

Betaling vil blive trukket på din konto, når det aktuelle produkt er oprettet eller det fysiske produkt er afsendt, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

DinRebildguide benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

DinRebildguide’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Penge retur hvis aktivitet aflyses

Aflyses aktiviteten af aktøren, kan du få flyttet din booking eller få pengene retur, såfremt at booking og betaling er sket på DinRebildguide.dk.

  • Skulle aktiviteten blive aflyst betales billetprisen tilbage minus gebyr. 

Flere af aktiviteterne er i samarbejde med lokale restauranter hvor der er en deadline for bindende tilmelding, denne deadline vil være præciseret på den enkelte aktivitet.

  • Du kan annullere dit køb og få penge retur (minus gebyr) frem t.o.m deadline, herefter er det ikke længere muligt at annullere eller få penge retur.

Er du forhindret i at møde op til en aktivitet, hvori der ikke indgår forplejning af nogen art, er det op til den enkelte aktør at afgøre om du kan få refunderet pengene.

  1. Sker tilmelding og betaling på ekstern side, altså hos aktøren selv, er aktiviteten ikke omfattet af DinRebildguide’s garanti for at få pengene retur. 

Du bør derfor orientere dig om handelsbetingelserne hos den pågældende aktør, herunder hvilke regler der gælder for returnering af billetkøb.