Dinrebildguide_logo

Inspiration i naturen

Vi giver dig oplevelser

En rigtig familietur eller en tur sammen med vennerne, hvor samvær og natur er fællesnævner. Med udgangspunkt fra parkeringspladsen ved Røverstuen går vi en tur i de omliggende Rebild Bakker. Du vil opleve en fantastisk natur efterladt efter den sidste istid. Måske overraskes du over bakkerne tilblivelse og hvilke dyr der tidligere har levet her!

En tur i et område, der er Nordeuropas mest kilderige. Du vil lytte til Ravnkildens friske vand og måske få lyst til at nyde smagen af kildevandet, lytte til nogle af de gode historier og sagn om Ravnkilden.

Vi passerer historiske steder på turen og får et indblik i nogle af de personers liv der har efterladt spor i Rebild Bakkers historie.

Selvfølgelig vil du høre historien om Røverne fra Rold.

Forhåbentlig er du sulten når vi slutter turen ved Røverstuen, hvor du vil blive mødt af duften af Wienerschnitzel med ærter, bras og brunet smør.

Tag med på turen og få en god oplevelse med familie eller venner.

 

Praktiske oplysninger

Turen foregår i ujævnt og fugtigt terræn med flere stigninger undervejs.

Vi går i et rimeligt frisk tempo, men så hele gruppen kan følge med. Der vil være pauser undervejs, hvor man kan få pusten, mens guiden fortæller.

Hunde i snor er velkomne, men vær opmærksom på, at vi passerer indhegninger med dyr, hvor der er færiste, som hunden evt. skal løftes over.

Det er en god ide at klæde sig på efter ”lag på lag”- princippet, så påklædningen kan justeres undervejs.

Husk solidt og vandtæt fodtøj.

Turen er ikke egnet for gangbesværede eller barnevogne.

Turen forgår i kuperet terræn, så husk solidt fodtøj.

Turen gennemføres med min. 6 personer

 

Senest tilmeldingsdato: 29.10.2021 kl. 12.00

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.